Sommerdag og Sommernatta 2018

04.06.2018

Sommerdag og Sommernatta 2018

La oss feire sommeren!

Årets happening i Helgerud Kirke!

Den 16. juni avholdes Sommerdag fra klokken 12-16 og Sommernatta fra klokken 19-23. Det kommer flere spennende artister og andre godbiter, for å skape et heidundranes show! Vi kan skilte med både tryllekunstner, Oslo Soul Children, Stand-up komiker Jonis Josef og Elly Ekko. Det blir innslag fra vår egen kjære Mari Menighetspedagog, også avsluttes sommernatta med en friluftsgudstjeneste.

Med mange morsomme konkurranser og utfordringer kan du utfordre en venn, eller kanskje en fremmed, og dra i land noen fete premier!

Eller kanskje du bare er skrubbsulten, og trenger å komme innom kiosken vår, som forøvring har et grenseløst utvalg av både salt, søtt og kjøtt!

Ta med venner, familie, naboer og ytre slekt; dette er et arrangement for alle. Vi gleder oss, gjør du? ;)

PS: Arrangementet er helt gratis!

Les mer om arrangementet på Facebook HER